Andrei Dutu

A absolvit Facultatea de Istorie a Universității București, la specializarea Istorie veche și arheologie. Începând cu 2007 a făcut parte din diferite colective de implementare a unor proiecte din domeniul arheologiei și artei. În prezent este Președintele Asociației Culturale Arkadia.

Tudor Smoleanu

A absolvit Facultatea de Actorie a Universității Ecologice București în anul 1994, Licențiat UNATC, este în prezent actor freelancer. Între 1994 și 2014 a activat la mai multe teatre din țară (Bârlad, Sfântu Gheorghe, Ploiești), cea mai îndelungată colaborare fiind cu Teatrul Toma Caragiu din Ploiești. A jucat în nenumărate spectacole, dar și în filme, în anul 2012 obținând din partea UCIN premiul pentru cel mai bun rol secundar. Este membru fondator al Asociației Culturale Arkadia.

Roxana Morteanu

A absolvit Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureasti (şi Facultatea de Drept la Universitatea Româno-Americană). În prezent, este înscrisă la doctorat în cadrul Facultăţii de Istorie, cu o cercetare asupra simbolisticii epocii bronzului şi Hallstattului. A acumulat experienţă prin participarea la mai multe cercetări arheologice şi prin implicarea în proiecte de arheologie experimantală.

Dragos Oltean

Dragoș Oltean (n. 1985, București) este absolvent al Facultății de Inginerie în Limbi Străine din cadrul Universității ”Politehnica” din București, specializarea inginerie economică în limba germană, cu studii masterale complementare în domeniul comunicării. Având o experiență de 10 ani în comunicare, Dragoș s-a implicat constant în proiecte din educație și cultură.

Gabriela (Gabi) Suciu (n. 1987 în Sebeş, Romania) a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” (UNATC) din București, la specializarea Regie de Film și Televiziune în 2010. Începȃnd cu anul 2008, Gabi a produs constant între 6 și 8 filme pe an. În februarie 2012, a absolvit și programul masteral de Producție de Film al aceleiași universități și a pus bazele casei de producție și distribuție Atelier de Film, cu sprijinul UNATC, pentru a ajuta la realizarea proiectelor de debut ale absolvenților Facultății de Film și nu numai. În prezent, urmează programul de studii de doctorat, lucrarea ei de cercetare axȃndu-se pe co-producție. A absolvit programele Berlinale Talents 2014 și Talents Sarajevo 2012, iar printre filmele la care a lucrat se numără și Strung Love sau Fotografia (ambele regizate de Victor Dragomir, 2010) și Tabăra din Răzoare (regizat de Cristi Iftime, 2013), selectate și premiate la festivaluri importante din înteaga lume. În timp ce continuă să producă noi scurt metraje și e în dezvoltare cu un proiect de lung metraj, se implică anual și în organizarea Festivalului de Film Victoria (Victoria, județul Brașov, Romȃania), a Sighișoara Film Festival (Sighișoara, județul Mureș, Romania) și a Festivalului de Teatru Tȃnăr Ideo Ideis (Alexandria, județul Teleorman, Romȃnia).
În anul 2014, a început colaborarea cu Elefant Film (RO) și Elefant Films (CH), pentru lung metrajul Ruxandrei Zenide, The Miracle of Tekir, iar începȃnd din ianuarie 2015, a devenit administratorul casei de producție Elefant Film.

Emanuela Voinescu (n. 1991 ) a absolvit Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti în anul 2013. În prezent urmează cursurile de masterat ale Facultăţii de Arte Plastice (specializarea Arte Grafice).

Este absolvent al Facultății de Limbi şi Literaturi Străine, Universitatea din Bucureşti. În prezent este profesor de limba franceză şi lucrează în paralel ca traducător.